Paris je t'aime

image314
image315
image316


Såhär fint och underbart var det när jag var i Paris senast, i oktober 2006. Nu ska jag dit igen, med avfärd efter nationella proven i engelska A i morgon, och hemkomst på onsdag den 7:e maj. Åtta dagar, med andra ord.

Bloggen lär dock... fortsätta att uppdateras. Kanske. Jag kommer att ha internet där liksom, så det känns rätt troligt.

Annars ska jag mest läsa böcker. Äta. Tala franska och filosofera över världen. Skriva min debutroman och bli världsberömd. Rita kontsverk. Vara vacker. Och så vidare.
1 kommentar

I know her, she's sleeping with a boy I know.

image311
image312

Igår var jag hög på kaffekoffein och timmar av matematikpluggande, så då fotade jag. Fast inte mina vanliga alla-har-vi-borderline-bilder, utan mer bara... HEJHEJ jag är trött. Låt oss klä oss helt i rosa.
Men jag insåg nu att det är ganska bra, faktiskt, för jag har ju inte demonstrerat min rosa peruk ännu. Så voilà, mina vänner. Detta är min älskade rosa peruk! Fast jag vill påstå att den är ännu finare i verkligheten.
2 kommentarer

petits nuages

image310


blond peruk,
Buttericks
nattlinne/klänning, Myrornas
skor, Myrornas
kofta, Paris

Idag var jag på biblioteket och lånade en massa böcker och det gjorde mig lycklig, lycklig, lycklig. Jag älskar böcker, jag ska isolera mig med dem och bli en renare och finare människa på andra sidan.
Jag träffade också världens vackraste Baby. Hon tog outfitbilder på mig, åt mat och kramade på mig. Det var fint.
1 kommentar