Söndersagor

Jag är alldeles för envis för mitt eget bästa. Tvingar mig själv att göra en massa läskiga saker hela tiden.

Ringa läskiga telefonsamtal. Försöka bli vän med nya människor. Och just nu... vara med i musik direkt. Jag önskar att jag visste att jag var bra. Men det vet jag inte. jag har ingen himla aning. Jag kräver liksom inte att jag ska gå vidare, jag vill bara inte att alla ska tänka att det är patetiskt och tragiskt att en så äcklig och dålig människa ställer upp i en tävling.

... herregud.

... har ont i magen.

... Problemet är att när jag pratar med människor om saker jag är rädd för, så säger de åt mig att jag inte ska göra det. att jag inte behöver. Men det fungerar inte så. jag måste göra saker jag är rädd för. För att jag någonstans kanske vill. För att jag kommer se ner på mig själv för all framtid om jag aldrig gjorde dem. Och framförallt: jag är rädd för allting.

(rädd för att gå utanför dörren, rädd för att stanna hemma. Rädd för att vara vacker, rädd för att vara ful. Rädd för att känna känslor, rädd för att bli en psykopat. Rädd för att misslyckas, rädd för att lyckas (för om man lyckas finns ingenting kvar, inga mål, ingen framtid, bara apati och tomhet för allting är redan färdigt).)

Men. Äsch. Det blir bra. Saker blir bra, eller hur? Det är vad alla tidigare indikationer har visat. Om och om igen har allting fixat sig.

Så.
Imorgon.
Musik Direkt!

TJOHO.

3 kommentarer

ScapegoatAcceptans är överskattat. Det är som någon som pressar snö i ansiktet på en och hånskrattar när allt man egentligen ville ha var en kram.

Ge mig interpunktion in absurdum, te och ensamhet.
Det var aldrig något annat jag letade efter.
0 kommentarer

mental togaHelg, vänner, helg!
Länge sedan jag var så peppad inför ledighet från verkligheten. Kanske framförallt för att mina helger inte brukar vara det. Men som ett led i mitt inte-drabbas-av-allvarlig-bipolaritet-och-utbrändhet-till-följd-av-stress-och-prestationsångest-kampanj har jag beslutat för att på helgerna faktiskt TA LEDIGT! Hör och häpna. Inte plugga. (Kanske språk, möjligtvis. Språk kan man alltid plugga. Ehm. Hmm. Är osäker.) Inte jobba en massa med sådant jag är med och organisera, etcetera.
Men skriva romaner. Dricka te. Göra sådant där som kallas... spontana saker?

Blir spännande projekt. Återkommer för att se om det lyckas.

Nu ska jag undersöka dagens teinköp. Har köpt Läslust (earl grey, lime, vanilj. Ska nog sparas till i veckan då studerandemanin sätter igång) och Hallon/ros-te, ett utmärkt te jag brukade dricka hos Bea förut. Smakar hallon och lycka.

ADJÖ SMÅ FINA SAKER IDAG ÄR JAG GLAD DET BORDE NI OCKSÅ VARA VÄRLDEN BORDE VARA MER
I
VERSALER!
2 kommentarer