She's lost controlOm jag orkar med det sista i kemi B - vilket är det enda skolarbete jag har kvar nu, förutom en krönika jag måste skriva - då är jag så bra att det är sanslöst.

Jag undrar om alla människor alltid börjar sina sommarlov med att andas ut och vara helt fascinerade för att de klarade av vårterminen det här året också. Med känslan av att det var precis på gränsen. Eller om det bara är jag som aldrig orkar den här årstiden, den här känslan. Dystopia för misantropen. Jaja. Jag kan redigera foton och se på film och låtsas som att inget spelar någon roll. Det är ju trevligt.

Ursäkta mitt substanslösa, meningslösa bloggande. Och mitt substanslösa, meningslösa ursäktande. Och mitt hejdlösa babbel.

... kyssar och kärlek.
2 kommentarer

sirkasirk

 


Jag tror att jag tänkte skriva en text ikväll. Den där sorten som bara trillar ur huvudet. (Som allting jag skriver. överskott på hjärnkapacitet som läggs på fel saker som går sönder.)

Men jag tror att den trillade ut för snabbt. Kanske försvann alla ord för länge sedan. kanske att all text redan är död.

jag är bara
ord

ett papper.


De senaste två dagarna har jag i alla fall ätit så stört mycket fett och socker att jag tror att jag skulle överleva en istid nu. jAg behöver inte äta mer resten av det här året.
Mat
0 kommentarer

äsch

när man väl sagt att man inte ska blogga dyker det ju ändå alltid upp något som man måste få frustreras högt över.

Tori Amos kommer till norge i september! Norge! det är ju nära, det vore jättenära, jag skulle kunna åka och se henne, men jag vet fortfarande inte om jag ska till Bryssel den veckan. (Förvisso på en typ gratis utbildningsresa, så det är ju egentligen jätteroligt med bryssel också, men.... TORI! åh åh åh åh tori amos.)

senaste skivan är i och för sig inte så så bra, men man kanske vänjer sig.

ååh

1 kommentar