Hösten

Åh!
Hösten börjar arta sig och det verkar som att det kan bli riktigt bra. Ett jobb på 10% (som samordnare för Mötesplatsen i Uppsala, ett projekt för att skapa kontaktyta mellan ungdomar och kommunpolitiker som jag kommer att skriva mer om i framtiden), mitt skrivande givetvis och nu också några roliga kurser jag har tackat ja till.

Universitetskurserna blir en distanskurs i webdesign, en arabisk grundkurs och en introduktionskurs i ryska. (Ryskkursen går väl egentligen mest igenom det jag redan kan, antar jag. Men behöver den för att kunna läsa vidare ryska sen.)

Sedan är jag ju hela tiden jag, så i höst kommer jag få vara noga, noga, noga med att känna efter att det inte blir för mycket. Att inte pressa mig själv för mycket. Att lyssna på mina egna signaler om att jag inte orkar, och så vidare.
Men just nu känns det bara jätteroligt!

2 kommentarer

Fluff

gröt är så stört gott.
Mat
0 kommentarer

Färder

Imorgon far jag hemåt igen, mina vänner. Till den sommaröde stad de kallar Uppsala, och till den ärevördiga familj de kallar Nettelblad. Planer för vistelsen är en spelning på torsdag kväll (på Grand, kom, kom, kom dit! klockan 19, och det kommer att vara lovely.) samt en broders bröllop på lördagen.

Övriga funderingar jag sitter med denna vackra morgon är om det inte måste vara fruktansvärt för folk att pierca sina privatare delar. Någon som vet?
0 kommentarer