Skandalbarnet

 
(Ett annat barn, en annan gång. Lite mindre mage för tillfället)
 
Alltså det är ju lite mer höjda ögonbryn när folk får reda på den här bebisen, det är det. Något annat hade jag inte förväntat mig heller. Tredje barnet innan jag ens är 23 och det blir 20 månader mellan de minsta och varför skaffa en trea när man redan HAR en flicka och en pojke och var inte den där Ulrika gravid typ nyss???
så det är klart att det händer att det blir några "ojdå" istället för grattis. och så får det väl vara. Men det gör det extra mysigt när man får de rena glädjereaktionerna, ibland när man minst väntar det, som när jag liksom nämnde i mungipan för några klasskamrater att det blir en augustibebis och jubel-tårögdhet-förtjusning utbröt.
 
För det må vara full rulle hemma och jag har redan gjort den här resan två gånger men jag vänjer mig inte och jag tappar inte hänfördheten. Skapa liv, bygga människa, inuti sin uppsvällda buk, what the fuck och hur sjukt är inte det?
 
försöker nu desperat fokusera på antågande öron/näsa/halsplacering och känna samma extas över sekretoriska otiter. 
4 kommentarer
emzi

Grattis :D

Anja

Nu får jag lov att gratulera igen. Har inte varit här på ett tag. Vilken glad överraskning. - Den här terminen hänger jag över finska böckerna igen. Läser Finska B, första terminen. Nu är det tufft. Man måste ju komma ihåg vad man läste i fjol och i förfjol också.
Men nu handlar det om er lycka! Hoppas få se hela familjen nån gång när ni växt färdigt...!
Onnea matkaan!

Studentmamman

Äsch då- jag har 11månader mellan mina tjejer, det kommer gå finfint! Folk bara oroar sig i onödan! Det där klarar du galant :-)

Alexandra

HAHAHAHA jag som var övertygad om att det var en bokpublicering som skulle hända?

Grattis, du är nu ett steg närmare en hel skolklass! Känns litegrann som att det var ditt mål redan från början. Jag tänker inte köra nåt "ojdå", du är en superkvinna och får klämma ur dig hur många barn du vill, de kan ju inte bli annat än magnifika liksom.

Svar: alltså, mitt resonemang när jag hintade stora grejer gick såhär: "Okej, nu tror alla att jag är gravid och jag är fortfarande så tidigt att jag kan få missfall. Men NÅGOT av att jag inte får missfall och att de tar bokmanuset den här gången måste ju hända, så en överraskning kommer jag säkert ha!"
de ville se ytterligare redigerangar för övrigt. eller typ, förläggaren ville anta men inte hennes kollegor, ungefär, ialla fall inte så tidigt på året (då de antar två debutanter per år och redan antagit en så skulle de ta mig vore det redan låst typ). jaja buhu, jag får ju en bebis i alla fall.

och en klan ska man väl bygga när man ändå är igång! måttlighet har kanske aldrig varit min stora talang...
Ulrika Nettelblad