You can't hold me, I'm like a dolphin

 
Och då var den sista klinikdagen gjord. För terminen, och för året, för i höst skriver jag examensarbete. Jag är en uppsatstermin och en klinisk termin från en läkarexamen.
 
Och en tenta bort från sommarlov. Härmed inleder jag officiellt tentaplugget. Ovan hör ni den officiella tentapluggslåten i Ulrikavärlden. Möjligen också den officiella låten för sommaren 2015. Kan inte tänka mig nåt bättre. Vem vill göra nåt annat än att leva ett "high five life, dolphin style"?
 
Ses på andra sidan öron-näsa-hals, psykiatri, ögon och neurologi. oceaner av material som ska kondenseras till två frågor man svarar på muntligt, kan man dem är man godkänd och annars är man körd.

vi gör det dolphin style så blir det bäst.
0 kommentarer

Publicerat

Hej mina vänner.
Här händer inget för i livet händer allt. Samtidigt. Just nu på det mer slitsamma sättet, kanske. En av de mest kompakta placeringarna på den här terminen - material som borde sträckt sig över många veckor inklämt på tre veckors neurologiplacering. Hjärna, hjärna, hjärna. Det är ju kul om man bara känt att man hade någon hjärna kvar. I magen sparkar ett barn och i huvudet går tankarna betydligt långsammare än vad den där busungen snurrar runt i livmodern och myser.


Men skriver saker gör jag förstås, de publiceras här och de publiceras där. Ifall ni fått abstinens, menar jag. Här har ni två krönikor från på sistone, en för Läkartidningen och ett för medicinska studentkårens tidning et al:

När blickar inte möts
Om hjärtstopp, blöjbyten och kontraster (länken går till hela tidningen, ni får kika runt så hittar ni krönikan)
 
klart slut over and out.
0 kommentarer