du är känslorna jag gömmer under mattan ibland

image220

Fatta vad jag äger på att hitta på rubriker som bara är slumpmässiga känslor ur min hjärna. Synd att de är så patetiska.
Jag är hyper på 1,5 liter nästan självuppdrucken, samt hetsdrucken, pepsi max. Jag är för övrigt en av de människor som föredrar pepsi framför cola, fast det bästa är väl placebokoffeinhögheten, som är ett fantastisk ord med en massa bokstäver så jag kan ju använda det för att verka intelligent om det inte vore så meningslöst.
Mani i ett nötskal, jag vill vara produktiv och fotografera skumma bilder, skriva en roman och sedan ligga utslagen på min säng och sova till fyra. Fast jag hatar att sova till fyra.

Har varit på Så-ska-det-låta-kväll med Hanna och Madde och Siri och en fantastisk liten sak som var Siris vän och hette Gabby (Gabbi?) och var underbar. Dock var jag som sagt tvungen att dricka en massa pepsi för att träffa folk och bli lite hyper. Om jag inte hatade alkohol skulle jag älska det, jag är precis en sådan feg människa som skulle supa hela tiden, dels för att ha en ursäkt för att jag är en hemsk människa och för att ta kontakt med människor och bli charmig. Sedan skulle jag snorta kokain och vara galet smal och SEMIPROSTITUERAD OCH LEVA ETT DEKADENT UTELIV, SOM ALLA MINA SLUTSATSER ALLTID SLUTAR I.

Lyssnar på Metric, det är en perfekt kväll för sådant här. Idag kände jag mig syndig och köpte en Cosmopolitan. Tidningen alltså. Nykterist, ni vet. Förutom typ... likörpraliner. I alla fall, det är okej. Jag får köpa en grej som inte är second hand i månaden, eller nåt, och jag har ungefär inte köpt något i år.

Jag kan inte skriva när jag är såhär. Eller kanske är det det jag kan. Små speedade fingrar har jag i alla fall så tangentbordet hatar mig, det är lite masochistiskt och älskar min misshandel av det men det är också lite Svensson och rädd för vad andra ska tycka om BDSM.

Jag är ditt verbala inlägg, tilläg. Morgon middag kväll och afasin som gör sig påtaglig. Tre är ute ur leken men femton kvar. "Jag är Combat Baby och det första jag ska göra när jag kommer till himlen är att ligga med gud". Tusen långa vårar och allt du aldrig gjorde  blev det du inte såg.

To be continued, my dear.
4 kommentarer