Två

 
 
Kanske är du vår envisaste unge. Och ändå har dina syskon aldrig varit några veka viljor.
Du beordrar med blandning av vänliga skratt och mörka allvarsrösten med en attityd som om det vore en självklarhet att vi skulle lyda dig. Det är all pondus en tvååring har, förstås, och så lite extra till, den där kryddan som är du.
Du försöker lyfta andra barn för att flytta på dem när de stör din tillvaro, oftast är det din storebror. När du inte klarar det ser du uppfordrande på  mig och säger tungt!, drar i min hand och visar hur jag ska flytta honom istället.
 
Du föddes in i en familj där det redan fanns en tre-och-ett-halvtåring och en ett-och-ett-halvtåring och kanske är det just som du man blir då.
När man å ena sidan måste lära sig att höja sin röst för att höras.
Och å andra sidan alltid är minst, en bebis att gullas med, en unge att pysslas om.
Det är lätt att komma undan med saker när man är minst. Tro mig baby, jag vet.
 
 
Du anlände med dunder och brak och rubbade vår värld men själv var du lika orubbad som du skulle bli orubblig.
Stadigt stabil. Du är en robust sort.
Det var svårare att bli fem i familjen än vad vi trodde att det skulle bli. Det har varit så av tusen anledningar och ingenting av det har handlat om dig.
Och vad jag har kämpat för att se till att det aldrig ska behöva handla om dig.
Att när jag har varit sliten, när livet har varit för mycket, när någonting har behövt försakas, har jag aldrig låtit det vara du.
 
Du är den av mina bebisar som levt tätast inpå mig.Amningsstunder i bärsjalen medan jag skrev mitt examensarbete. Amningsstunder medan jag pluggade till min sista tenta. Amningsstunder i morgonmörkret innan jag gick till mina dagar på mitt livs första jobb som läkare.
 
 
Och ibland fanns det saker jag försakade.
Det där examensarbetet som inte blev så bra och den där krönikan som jag hafsade ihop på deadline och alla de där timmarna jag inte jourade och blev en skickligare läkare med blixtens fart.
 
Men nu, när livet börjar lätta lite.
När jag får tid att stanna upp och andas en stund.
Med dina händer i mitt hår, dina blå ögon med blicken stint fäst i min.
 
Då vet jag ju att det var värt det. All vånda och självbesvikelse.
Det var alltid värt det, bebis min.
För jag försakade aldrig dig.
 
Grattis på tvåårsdagen, bebis.
 
 
*
Liknande inlägg:
Tiden T
Dagen D
Nummer N
Tre år
Spidermans illdåd
 
 
1 kommentar
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]