she's sleeping for weeks at a timeAnina lagar mat i köket och är allmänt söt, vi har just varit på Willys. Vi ska äta gratinerad lax. Vår kasse såg rolig ut, vi hade tre gigantiska purjolökar och sex flaskor Pepsi Max.

Angående torgvantarna, gott folk, så tror jag inte att det ät torgvantar. Torgvantar är bara exakt som vantar utan fingrar, eller hur? De jag har köpt är sådan som är lite som rör som går långt upp på armen. Sådana som folk kan ha om de skär sig, ungefär. Bild lär komma någon gång. De är väldigt söta i alla fall.

Idag har vi spelat SimCity en ytterst stor del av dagen, det är väldigt roligt.

Våra matvanor är för övrigt fascinerande:
Frukost: Toscakaka (rester från igårkväll)
Lunch: En blandning av nudlar och finsk julmat som Aninas mamma har gjort.
Middag: Laxen
Risk-för-senare-ikväll: kaka (med tanke på att vi bakade igår, menar jag).

Det är det ljuva livet, mina vänner.

Vladi P. och L tar plats i hjärnan. Inte på ett oangenämt vis, dock.
1 kommentar

apans huvud flög.


(Bild: Jag och Anina fotade. Sedan ville hon skära sig!!!!!! ... nej, det är nagellack. Det står claustrophobia på spegeln. med läppstift.)

Jag hade tänkt blogga medan Anina tog bort sminket, tänkte skriva en massa fina poetiska saker men nu kom hon tillbaka. Det är i och för sig väldigt mysigt.

Konstateras kan att hon är väldigt magisk. Det har jag väl i och för sig konstaterat redan tidigare. Svåranalyserad, vilket bara gör mig mer fascinerad.

Bussresan var sömn, vilket var väldigt trevligt. Jag har upptäckt att jag åker gratis till Västerås, vilket är ännu trevligare.
Jag har köpt en Nirvana-mössa och mysiga handskar utan fingrar (har de något namn?) med korsettsnörning och rosett och siden och vita band och muuu.

Jag mår alltid så bra av att resa till platser, även om de inte ligger långt bort.

Jag har skapat en massa planer som cirkulerar i huvudet. Romaner träning och L.-tankar, även om man kan tvivla på att det blir av. Rent geografiskt är det dock en bra möjlighet.

Kommentera, var söta, jag kommer hem på söndag men lär blogga mer eftersom jag är som jag är.

SIRI! jag firar antagligen nyår med dig.
5 kommentarer

blinkar blå

image117
(Bild: En evig dag och allting var varmt och jag och min Baby gick i en tysk liten by vid ett församlingshem och det fanns high-tech hus och kyrkor i dalen, och det fanns Barfussbade och människor som skrattade. Jag vägde fem kilo mer än nu, ett rent teoretiskt fascinerande faktum, och det var en väldigt vacker dag. Och vi såg den här trädgården, med alla djuren trädgårdstomtarna prydnaderna som de bara ställt ut och det var... intressant. Och tyskt.
Jag saknar henne väldigt mycket just nu.)

Det är ju ironiskt, eller hur, att så fort min Baby åker klarar jag mig plötsligt inte några dagar utan henne, liksom. Kanske är det också att det har blivit jullov, så man har plötsligt mycket mer tid.
Jag vill träffa henne och gå på bio och se henne vara vacker i fantastiska kläder och se henne ha pärlsocker på näsan och höra henne bli upprörd över hur dumma i huvudet vissa människor är, där kanske inräknat hennes syster.

Jag skulle kunna skriva hur länge som helst om henne men grejen är att jag har planerat att någon gång skriva ett inlägg bara om hur hon är den perfekta partypolaren, den idelaiska dricka-te-vännen, den ultimata gråta-ut-hos-sötnosen. Och så vidare.

Men nej, hon är i Eslöv och pratar engelska. GOOD FOR YOU BABY! COME BACK HERE!

Ikväll snubblade jag för övrigt in på bilddagboken hos en gammal bekant. Det var lite tråkigt, för att vara där kändes lite som när man lyssnat sönder en låt. En gång i tiden kunde den beröra en, kanske till och med påverka en väldigt mycket, men nu är det bara... dött.

I morgon Surahammar. Jag valde en resa med två timmar buss, framför att komma fram snabbare men behöva byta i Västerås. Då kan jag sova, göra franska, plugga biologi, le och sms-bomba folk jag alltid utsätter för sms, typ Alexander. Baby. Alla i denna vackra värld.

Min poäng med detta inlägg: jag saknar min Baby, det är synd att folk förändras eller att min syn på dem förändras eller att tiden läker alla sår eller vad man nu ska säga, jag är jättesugen på cheeseburgare och lite sorgsen för att jag blir det när jag är såhär trött.

Goodnight and good luck, baby blue.

 
3 kommentarer