all those magazines talking 'bout weight loss

Kate Nash och Lily Allen är kvällens hjältar (hjältinnor?) för mig.

På onsdag fyller jag år. Hurra i förskott för mig!

1 kommentar

Halleluja

Att genomlida hur det tar slut med en av de människor man tycker bäst om i hela världen (för den man håller på att förlora blir alltid just då den man tycker bäst om i hela världen) är som att vara uppspikad på ett kors i en dag för att sona hela världens synder, vinna tvåtusen års berömmelse och en plats vid Guds sida.

Man vet att det blir bättre sen. Och man vet att man måste gå igenom det, just för att det ska bli bättre sen. Och man vet att det är vad man måste göra.

Det hindrar en inte från att, när man väl är uppspikad där, fråga sig hur någonting någonsin kan tillåtas vara så outhärdligt. Och det hindrar en inte från att köra sitt Min Gud min Gud varför har du övergivit mig?

Det är då man ska tacka världen för kaffe.

0 kommentarer

Inköpslista

För att vissa saker borde man köpa ibland:

- mintte
- vinterskor med höga höga klackar
- bitter mörk choklad som helst ska svida lite i munnen
- prickiga solglasögon
- något nummer av någon rysk tidning.

Jag fyller sjutton på onsdag nästa vecka. Feel free att posta några av dessa saker (eller något annat skoj) och skicka till mig. Min adress är nog ganska lätt att hitta. Annars är det bara att maila och fråga, vet ni. Jag kan låtsas som att jag inte alls förstår att det är för att ni vill skicka mig födelsedagspresenter!

1 kommentar