Why is the bedroom so cold?Idag regnade det så då började jag spela in en pianocover på Love will tear us apart med Joy Division. men sedan dog min kamera.

man kan inte riktigt höra att jag sjunger. Men pianon är fina.

Kyssar och kärlek.
2 kommentarer

Mignonne

Den här tiden på året går jag alltid i ide och ömkar mig själv för att jag är så ensam, när faktum är att jag egentligen har vänner, bara att våren utmattar mig för mycket för att jag ska orka sträcka mig mot dem och försöka prata.
Därför ska vi alla vara stolta och imponerade över att en viss Ulrika har skaffat sig valborgsplaner! (Och då hatar jag ändå valborg.)

(dessutom småpratade jag felfritt flera gånger igår. ännu mer briljant liksom.)

0 kommentarer

SydOch plötsligt är det verkligen vår. Med knopparna och dofterna och värmen mot huden. Alla människor är nakna. Det gör mig väldigt förvirrad och jag försöker flytta in i min stora jacka och låta den omsluta en liten kropp som man kan gömma men sedan testar jag att vara halvnaken som alla andra och sol mot hud är ju trots allt rätt behagligt. Men jag kräver fortfarande strumpbyxor. Jag är rädd för all denna hud.

Och vad gör jag annars alla dessa dagar då jag inte bloggar?
Försöker skriva slut på vissa historier. Börjor på andra. Trä minnen på strån, som smultron och gräs. Föra viktiga konversationer och på det sättet bygga egna världar av tankemönster.

Idag har jag också haft två prov och tagit långa, långa promenader. Samt suttit i en gunga och stirrat ut i luften. Och snart är det mattenationella.
Sysselsättningen är helt enkelt vägen till lycka.

Kyssar.
Mat
0 kommentarer