Till mina fans


1 kommentar

he's my man yeah he's my man

Jag undrar om jag borde skaffa mig ett liv.

Just nu ägnar jag så mycket tid åt att skapa olika typer av Spotify-spellistor att jag inte riktigt vill reflektera över det. Det är i och för sig en typisk syssla jag gör när jag sitter vid datorn och ägnar mig åt annat parallellt, men det är ändå...

det är väldigt roligt. man gör spellistor för stämningar, spellistor för händelser, spellistor för skrivande, spellistor för läsande. För sömn. (Fast det är en dum idé, eftersom jag inte har Premium, så plötsligt avbryts den fina avslappningsmusiken av jävla Daniel Lindström som vill göra reklam för sin skiva. HERE AT SPOTIFY, och jag får mardrömmar. men i alla fall.)
Jag gör spellistor i vilka det inte spelar någon roll om man har shuffle eller inte. Och jag gör spellistor där alla låtarna ska smälta ihop. Perfekt avvägda blandningar. Som vissa skivor är ibland, skivor där man verkligen vinner på att lyssna på alla låtar i följd som det verkligen var tänkt.

Jag... äsch. Någon gång ska jag lägga upp en av de noga utarbetade spellistorna här.D et blir väl roligt?

nu ska jag i alla fall leva lite. Idag ska jag nämligen sitta på stan på ett café och vara arbetsnarkomanisk, i stället för att vara i mitt rum. Spännande, va?

(för vem behöver sociala aktiviteter när man kan läsa böcker om ätstörningar, studieteknik och borderline? och sitta och redigera sin roman tills man dör? pffft)

0 kommentarer

Get my little camera, take a pretty picture

Har tränat, gjort kanelglss, läst och sett en massa L word.

fixar det mesta. alltid.

0 kommentarer